Mindennapjaim

Budai borfesztivál 2017

Sziasztok 🙂 Ti voltatok már a budai borfesztiválon? Ha nem, akkor érdemes egyszer kinézni 😉 Minden szeptember elején/közepén van 4 napig. Mi már évek óta járunk a baráti társasággal. Igaz, én nem vagyok az a nagy borozós, de annyira szép a helyszín (Budai vár), a kilátás és a hangulat meg persze az emberek. Nem tudom, valahogy itt összegyûlnek az intelligens, jófej emberek (jó, persze a sznobokat leszámítva 😉 ). Beszéltük is Mátéval, hogyha szinglink lennénk pl. itt tök jól lehetne ismerkedni.

Idén is megbeszéltük a barátainkkal, hogy megyünk a borfesztiválra és hát nagyon jól is éreztük magunkat 🙂 Érdemes elôvételben megvenni a jegyeket (itt lehet: http://www.aborfesztival.hu/hun/jegyvasarlas_4), mert úgy azért jóval olcsóbb. Nekünk is Ildi barátnôm adta a tippet.

A mi borfesztivál menetrendünk mindig ugyanaz: mindenki megveszi a saját kis borát ( én a kis mustomat ), utána veszünk hozzá sajtot és elvonulunk jókat beszélgetni 🙂 Persze mindig olyan pontot választunk ki, ahonnan gyönyörû a kilátás, mondjuk nem nehéz, hisz a várból mindenhonnan az 😉 Idén nagyon jó sajtos pult volt, tök nagy választékkal,így be is zsákmányoltunk finomságokat. Meg jó volt látni, hogy a borászatok közül mennyi badacsonyi is itt volt, így kicsit visszatért a “balatoni érzés”. De a többi borstand is nagyon-nagyon szépen meg volt csinálva és a többiek nagyon dícsérték a borokat.

Csináltunk pár képet a budai borfesztiválos esténkrôl, fogadjátok sok szeretettel, hátha Ti is kedvet kaptok ehhez a progihoz, mégis valami más, nem megszokott program 🙂
Szép hetet mindenkinek 🙂

 

Már csak Gergô hiányzik a képrôl 🙂
“Máté, úgy fényképezz, hogy a kupola is benne legyen!” 😀
Pedig itt még nem is ittunk 😀
A kis mustom 🙂

A sajttál, vagyis pálcika 🙂
A kezem nélkül képzeljétek el a képet 😉 Csak sajnos csúszott lefelé a pohár, így tartanom kellett.

<3
Zsófi macaronjai

Ha már borfesztiválon voltunk, legalább borrol is posztoljak képet 😉
A megunhatatlan kép 🙂